Zakelijke evenementen en vergaderen

Meet me at the Beach!

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een bijeenkomst of Beach event? Carlton Beachclub staat tot uw beschikking! Geniet van het vrije uitzicht op de Noordzee! Onze locatie biedt plaats aan groepen tot 750 personen.

Naast onze Carlton Beachclub beschikt ons hotel over 7 ruime vergaderzalen met spectaculair uitzicht op zee! Onze locaties zijn op wandelafstand van elkaar.

Feestlocatie

Party at the Beach

Dans, swing, geniet! De Carlton Beachclub is ook dé locatie voor uw (personeels)feest! Een DJ of een band? Een dansvloer, de juiste verlichting en natuurlijk lekkere happen.

Uw aanvraag

Outdoor activiteiten

Active at the Beach

Het strand is een uitstekende locatie om neer te ploffen en te genieten van het lekkere weer en de frisse zeebries maar het is een nog betere locatie voor een actieve Beach event! In samenwerking met First Choice Events bieden wij verschillende outdoor-activiteiten aan voor iedereen!

Events

Een beachvolleybal toernooi, beach soccer, over een opblaasbare stormbaan racen, vliegeren, mountainbiken, of liever rustig zandsculpturen bouwen, de mogelijkheden op het strand zijn eindeloos! Onze Conference & Events afdeling staat dagelijks voor u klaar om de mogelijkheden met u te bespreken welke naadloos aansluiten op uw wensen en budget

Uw aanvraag
×

Boek nu

  • Vanaf